Studio de tehnici de actorie aplicate in business.

Pentru afaceri mai inspirate.

Înscrie-te!

Actelier este un studio care preia tehnici din pregatirea unui actor profesionist pentru a fi aplicate in business. Nu folosim trucuri, ci instrumente de lucru care, odata aplicate, vor aduce o perspectiva noua asupra carierei si afacerii tale. Ne inspiram din ce faci la munca si transformam totul in exercitii practice, bazate pe tehnici de actorie. Am gandit programa si suntem pregatiti cu solutii inspirate pentru mai multe domenii de activitate, precum antreprenoriat, ONG-uri si industrii creative. Iti oferim metode si solutii, inspirate din pregatirea actorilor profesionisti, care sa te ajute sa iti cresti business-ul si sa te dezvolti la locul de munca.

La Actelier antrenamentul de actorie dureaza 12 saptamani. Timp in care:

 

Te pregatim pentru diferite situatii care pot aparea in drumul tau profesional. Meetinguri, prezentari, speechuri, conf calluri in alta limba, interviuri cu jurnalistii sau conversatii cu CEO-ul. Acele lucruri  pe care de cele mai multe ori incerci sa le eviti sau sa le faci cat mai scurte.

Te provocam să ieși din zona de confort pentru a-ți potența agilitatea mentală, creativitatea și flexibilitatea

Te invatam sa te exprimi natural si relaxat, folosind principii si tehnici inspirate din actorie.

Nu numai pentru zilele cand ai intalniri una dupa alta cu clientii, ci si pentru momentele cand esti in fata camerei cu reportofonul indreptat spre tine.

 

 

Ce NU inveti la noi:

Daca esti in cautare doar de trucuri rapide pe care de obicei le inveti intr-o zi si le uiti in urmatoarea, dupa principiul „Tine ceva in mana ca sa nu iti tremure cand tii un speech”, nu la noi trebuie sa ajungi.

La ACTELIER  nu te invatam cum sa iesi mai usor dintr-o situatie incomoda, trisand pe moment, ci te pregatim pentru ea si iti aratam cum sa o faci sa conteze. Pentru tine si pentru cei care te privesc.

 

 

Ce am invatat in acesti doi ani, ca antreprenor, reprezinta de fapt contextul care m-a determinat sa pornesc acest proiect. In afaceri, la fel ca pe scena, este important sa inveti sa iti asumi diferite roluri. Am realizat ca pregatirea ca actor m-a ajutat foarte mult in interactiunile cu partenerii de afaceri: de la comunicarea sincera si deschisa, pana la prezentarea unui proiect in fata unui public. Practic, cum sa ai atitudinea potrivita in orice situatie de business.

 

Asa a aparut ACTELIER, un atelier de tehnici de actorie special creat pentru oamenii de business. Am selectat asadar, din pregatirea unui actor profesionist, doar acele tehnici si exercitii care isi gasesc aplicabilitate imediata in mediul business. De-a lungul celor 12 saptamani de desfasurare a workshop-ului, cei doi traineri va vor ghida intr-un antrenament specific actorilor profesionisti, adaptat unor situatii pe care le intalnim cu totii in viata profesionala. Pentru o performanta mai buna la locul de munca si afaceri mai inspirate .

 

Ne vedem la ACTELIER!"

 

 

Ed.

Copyright © 2014 All Rights Reserved

 

Contacteaza-ne!

e-mail: office@actelier.eu

telefon: 0732 139 347